lemniscaatklein

Transitiewerkplaats: ontwikkelen dialoogmethodiek

Geplaatst op 27 / 03 / 2014

In deze tijd van transitie komen bestaande en nieuwe belangen bij elkaar. Het speelveld ziet er ineens heel anders uit. Partijen die voorheen weinig met elkaar te maken hadden zitten nu regelmatig om de tafel. Hoe komen we hierin tot nieuwe werkbare verhoudingen?

Het nieuw, onbekende, vergt ook nieuwe werkvormen: in een ‘werkplaats’ werken we met elkaar aan een methode om met elkaar tot nieuwe werkbare verhoudingen te komen. Wie ontwikkelt er mee?! Hoe komen we in het gesprek van een groep ‘stakeholders’ naar een groep ‘shareholders’ met een gemeenschappelijke ambitie?

In deze werkplaats werk je met elkaar als maatschappelijk ondernemers aan een aanpak die jullie ook daadwerkelijk als product gaan neerzetten. Hierover maak je onderling goede afspraken. Kennis en ervaringen vanuit deze werkplaats worden gedeeld via het platform van de Projectenbrigade.

Meld je aan voor deze werkplaats:

First
Last

 

Plaats als eerste een reactie...

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>