uturn3

Wordt het geen tijd voor een U-Turn?

Geplaatst op 29 / 10 / 2015

U-TURN is een laboratorium voor personen die vanuit de systeemwereld van instituties in de leefwereld van mensen stappen. En over eigen grenzen en buiten eigen kaders weten te werken. Een laboratorium van wegbereiders, herontwerpers en initiatiefnemers die aan en in een nieuwe praktijk werken. Dit vraagt een andere presentie, een paradigmashift.

Deze andere insteek vraagt lef; er is vooraf geen einddoel bepaald. U komt onvoorziene situaties tegen, waarbij de vraag opduikt waarom we ook al weer de dingen doen, zoals we ze doen. Dit zal leiden tot nieuwe verhalen, inspiratie en wegen om uw institutionele wereld te herontwerpen (efficiënter en effectiever), een efficiëntere inzet (beter en goedkoper) en verbetering van maatschappelijke participatie.

EEN EERSTE STAP ZETTEN MET UW ORGANISATIE?

U bent uitgenodigd dit laboratorium met ons in te stappen en drie dagen de tijd te nemen, vrije ruimte te creëren en in co-creatie buiten gebaande paden en bestaande structuren te werken aan en in dit nieuwe meervoudige perspectief. We doorsnijden de hele organisatie, werkwijzen, bestaande hiërarchie en uw maatschappelijke omgeving. Gezamenlijk zijn we wegbereiders die over en, zo nodig, buiten eigen institutionele grenzen gaan werken en daarin direct vitale coalities smeden.

Daarbij komen we vanzelf vraagstukken, dilemma’s en onvoorziene situaties tegen. Voldoen bestaande rollen en functies nog, en vooral, blijven we handelen vanuit deze vaste posities? Resultaat is een gezamenlijk herontwerp en een nieuwe praktijk.

Lees er meer over in onze Flyer U-TURN.

CONTACT: U-TURN (at) projectenbrigade.nl

Aanmelden kan hier:

Ik meld mij aan voor een eerste gesprek over de U-TURN

First
Achternaam

Plaats als eerste een reactie...

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>